XS

SM

MD

LG

Beheersing

“Controle is goed, vertrouwen is beter.” (Cees Cools)

Mijn werkzame leven ben ik begonnen bij het Havenbedrijf Rotterdam NV. In die tijd heb ik ook de opleiding tot Register Controller gevolgd en afgerond. Bij het Havenbedrijf heb ik de transitie van overheidsdienst naar NV meegemaakt en een belangrijke rol vervult in het herzien van het planning & control instrumentarium, de SAP implementatie en mocht ik een jaar lang het hoofd planning & control vervangen in het Management Team.

formule

Na zeven jaar maakte ik de overstap naar CIAD. Een klein bedrijf dat interim en adviesdiensten verzorgt op het gebied van het bestuurbaar en beheersbaar maken van organisaties. Daar heb ik interim controlwerkzaamheden verricht bij o.a. Levi Strauss, Getronics en Arbo Unie. Daarnaast ben ik een jaar lang finance manager geweest bij Property Investments, onderdeel van de VB-groep.

Zelfstandig

Na een jaar finance manager/controller te zijn geweest bij vermogensbeheerder Fidessa, heb ik zeven jaar geleden de stap gemaakt om zelfstandige te worden. Grote opdrachten waren onder meerLandal Greenparks als controller van een project van de renovatie van 4000 bungalows, manager contractadministration & billing bij KPN zakelijk en Operations controller bij Telfort Zakelijk. Naast kleinere opdrachten heb ik tevens een student begeleid bij zijn masterscriptie aan de ErasmusUniversteit.

Expertise

taartdia2

 

IT: SAP / Navision / Exact Globe / Maconomy / Twinfield / Unit4 Agresso / Excel

 

Cursussen

Permanente Educatie voor mezelf en om de RC titel te mogen blijven voeren. Cursussen die ik onder meer heb gevolgd:

  • Open Onderhandelen bij Frits Phillips en partners.
  • Auditen van Soft Controls bij het Nivra
  • Gedragsmatig Risicomanagement via de NBA
  • Changemanagement door Twijstra & Gudde